dissabte, 3 d’octubre del 2009

Joel Joan

L'Anna era una nena de 13 anys que cursava 8è d'EGB a l'Orlandai.

A l'escola, és feien moltes activitats diverses: castellers, balls de bastons, art dramàtic...

A l'Anna li agradava molt el teatre,en les representacions, ella sempre feia papers principals. Quan van arribar els nadals, es va començar a preparar l'obra que s'exhibiria als pares (Los Olivos) i com sempre, s'hi va posar amb moltes ganes i amb molta iniciativa, tant és així que va acabar obtenint un paper protagonista.

A la classe tothom sabia que a l'Anna li agradava molt aquest món i que un dels seus actors predilectes era en Joel Joan Jové (fill d'una mestra de l'escola).
Un bon dia, tots els nens estaven a classe disposats a començar a assajar i de cop i volta va entrar per la porta en....Joel!!! Tots es van quedar al·lucinats en veure'l i la primera reacció va ser mirar fixament a l'Anna, a veure quina era la seva expressió; que va ser de total i absoluta fascinació.

De cop i volta en Joel va dir:
- "On està aquesta noia que m'han dit que li agrada tant el teatre?"
L'Anna es va començar a posar vermella i tots la van assenyalar. En Joel es va apropar a ella i li va fer dos petons.

Va ser un dels moments més intensos que ella havia viscut fins aleshores. L'Anna mai oblidaria aquell dia; ara té 27 anys i cada vegada que el veu ja sigui al teatre o a la televisió, les emocions la transporten en aquella classe i en aquell moment.

La Caputxeta vermella

Aquesta és una versió casolana, d'un fragment de la Caputxeta vermella. Mitjançant l'Audacity, he distorsionat les tres veus que hi apareixen (narrador, caputxeta i el llop).
Per carregar el fitxer, he seguit dos passos, buscant amb el Google. Per una banda, he buscat una web que em generés automàticament el codi html per incrustar el reproductor Windows Media Player. I per una altra, he pujat el fitxer a una web que permet emmagatzemar gratuïtament fitxers en format MP3. Un cop he obtingut la ruta del fitxer MP3,l'he posat a dins del codi del reproductor.








Fotografia distorsionada

Aquesta era, originalment, una foto feta a Menorca; concretament, a un vaixell que feia una ruta per les cales més conegudes.

Amb el Gimp, he utilitzat filtres de llum, que com a resultat, han donat aquesta "monstruositat". L'he titulada "fotopredator", ja que l'efecte principal es diu "Depredaror", que emula la visió que tenia l'alienígena de la pel.lícula.