diumenge, 20 de setembre del 2009

Ordinadors + Anna = ?

Ens demanen que parlem sobre la nostra relació amb els ordinadors...

Reflexionant sobre el tema, penso que realment la relació és gairebé inexistent fins fa relativament pocs anys.
A l'EGB, teníem pc's per fer servir en una aula d'informàtica. Però no recordo si realment era una assignatura. Només sé, que els hi prestàvem molt poca atenció.
Posteriorment, a Secundària si que hi havia l'assignatura d'informàtica, però tampoc no despertava un especial interès en mi. Puc dir que la primera vegada que hem vaig posar davant d'un ordinador va ser per a la realització del treball de recerca, i com hem va costar.....

A partir d'aquí, puc dir que tot el què he anat aprenent ha estat de forma autodidacta i sobretot a la feina. És a dir, per una sèrie de necessitats. Amb l'Excel, vaig poder veure les possibilitats que una full de càlcul m'oferia; de manera estrictament lligada a la meva vocació científica. Actualment, amb els avantatges d'Internet, també he anat descobrint coses que m'interessen; com per exemple la traducció de textos, la busca d'informació (d'oci i professional), el correu electrònic, el facebook, etc.
També he après a manejar l'ofimàtica en general, havent de crear documents de Word, presentacions de Power Point i fins i tot creació de bases de dades amb Acces.
Puc dir que en l'actualitat, els ordinadors i les noves tecnologies en general, formen part del meu dia a dia.

Imatges: http://www.fotosearch.com/